Fly Green Fund i Almedalen 2017

Fly Green Funds vd Maria Fiskerud är på plats i Almedalen från måndag lunch till fredag eftermiddag. Ta gärna kontakt med henne på 070-607 11 61 om du vill prata bioflygbränsle. Vi rekommenderar att du skickar ett text-meddelande.

På tisdag 4 juli är du välkommen till seminariet Är det resenärerna som ska bestämma när flyget ska bli fossilfritt? Platsen är Aktuell Hållbarhet Arena på Gotlands Museum, Strandgatan 14, i Visby. Klockan 14-14.45.

Där kommer en panel bestående av Karin Åström (moderator), Erika Charbonnel (Kairos Future), Lena Wennberg (Swedavia), Eva Eriksson (Löfbergs), Maria Fiskerud (Fly Green Fund), Lars Lind (Perstorp), Isabel Enström (mp) och Ronny Lindberg, (Kalmar regionala FGF) att medverka.

Ämnet för dagen är: Fossilfritt flygbränsle finns, men få flyger på det. Priset är för högt. Vem ska ändra på det – resenärerna, flygbranschen, politikerna eller producenterna?  Välkommen!

Vi skulle gärna vilja ha med någon som har swishat till Fly Green Fund också, så om du har gjort det eller känner någon som har gjort som vill vara med i vår panel så hör av dig till Maria Fiskerud.

Välkommen!

På onsdagen klockan 10.00-15.00 håller vi till i Industriområdet i en monter. Kom gärna dit och prata med oss. Du kan också få guidad rundtur i utställningen enligt följande:
• 10.30 Arrangerad rundvandring i utställningen
• 14.00 Arrangerad rundvandring i utställningen
• 12.00 – 13.30 Seminariet Industrins hållbarhetsoffert – Så möter vi FN:s globala mål som handlar om utställningen med civilministern